4/2/1 pc-uri de uz Casnic Piața Mosquito Killer Pest Control Electronic Repelent Soareci Gândac repellente Insecte SUA/marea BRITANIE/UE plug

28.01lei

Descriere produs

Caracteristici 1.RepelsBugs,Furnici,Soareci,Gandaci,Tantari, Paianjeni, Sobolani, și Mai mult 2.Eco-Friendly și Proiectare în condiții de Siguranță, fără chimicale, fără miros, non-toxice și radiații gratuit. 100% în condiții de siguranță pentru om și animale de companie. 3.Insecte & Rozătoare Respingător este eficient într-o zonă interioară de până la 80-120 mp.m.Este utilizat pe scară largă în case, depozite, birouri, gradini, hoteluri, etc 4.ușor de utilizat.Doar plug nostru electronic pest protecție contra în priză pentru a obliga dăunători de a părăsi casa ta, nu este nevoie pentru a curăța mort insecte și dăunători mai!

Pachetul Include:

4 buc x cu Ultrasunete Pest protecție contra

Produs arată

Note

1.Această mașină ar trebui să fie instalat la 80~120 centimetru distanță de podea și ar trebui să fie vertical la podea și conectați la priză. 2.În termen de 1 metru nu va fi un obstacol de mari dimensiuni (care nu este instalat în frigider, garderobă, sofa și alte obiecte pe spate). 3.E normal că mouse-ul și viermi va crește la începutul folosind zile, deoarece acestea sunt obtinerea departe de locul de trai, dupa atacul cu ultrasunete.De obicei, ar putea dura 3~4 săptămâni pentru a observa rezultatele.

Servicii post-vânzare

1.datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!! 2.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Despre transport

1. vom livrate cu promptitudine.acesta va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea de plată. 2 în cazul în care tranzacția este în china sărbătoare publică, ori de Tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.vă rugăm să înțelegeți. 3. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 4. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.vă rugăm să înțelegeți.

Despre feedback-ul

1.Dacă există unele probleme cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.


 • Respingător Tip: Ultrasonic Pest Protecție Contra
 • Tensiune De Alimentare: AC 90-V-250 V
 • frecvență de putere: 20-55kHz
 • Putere nominală: 3 W
 • culoare: ca imagine
 • Material: Material ABS
 • Greutate Pachet: 264 g
 • Pest Tip: Termite
 • Tensiune Nominală: 100-240V
 • Dimensiunea Pachetului: 14.5*6.5*13 cm
 • Setați Tipul: No
 • Eficace de acoperire: 80-120 mp.m

Etichete: gandaci uciderea, buton auto, baterie lg optimus, respinge, electronice cu ultrasunete respingător, țânțar xiaomi, uciderea american gandaci, gândac de bucătărie gandaci, electronice cu ultrasunete repellente, electronic multifuncțional cu ultrasunete pest repeller.

Sergey Us1972
2020-08-18
1/5
Weist of money

Ați putea dori, de asemenea