3intr-1 Detector de Metale Găsi Metal Lemn Știfturi de Tensiune AC-Live Wire Detecta Perete Scanner Electric Caseta de Căutare Portabil Detector Hunter

46.94lei 60.99lei

3intr-1 Detector de Metale Găsi Metal Lemn Știfturi de Tensiune AC-Live Wire Detecta Perete Scanner Electric Caseta de Căutare Portabil Detector Hunter

Puncte: 1、Detectare a Poziției: este folosit pentru a detecta din lemn si gips carton pe perete poziția, metal poziția și de a trăi fire poziție.

2、Centru de Detectare a Poziției: se Pot detecta rapid poziția de centru de lemn șurub.

3、Funcția de Calibrare Automată: Toate detectarea automată funcția de corecție.

4、AC Funcția de Alertă: Toate detectările au AC funcția de alertă.

5、Joasă Tensiune Display: Lemn șurub vine cu display edge și joasă tensiune de afișare.

Descrieri:

3 în 1 Stud Center Finder Metal și AC live wire detector este un bun ajutor atunci când ai decora casa ta.Se pot evita pierderile inutile atunci când doriți să sape o groapă pentru a închide o imagine sau să instalați rafturi și așa mai departe prin localizarea ascunse țevi de metal, Live wire, stud și rame de lemn cu precizie.

Acesta are 3 detector moduri:

Stud Modul de Scanare: Localizează pe marginea de metal și lemn stud în condiții normale de pereți până la aproximativ 1,5 inch (38mm).

Metal Modul de Scanare: Localizează metal, cum ar fi fier, cupru și aluminiu conductă până la aproximativ 3 inch(76 mm);

AC Sârmă Modul de Scanare: Localizează AC sârmă până la aproximativ 3 inch (76 mm).

Acest actor vine împreună cu un audio și vizual care vă permite să facă un semn cu ușurință atunci când metal, AC live wire și stud este detectat.Și ecranul LCD este usor de citit pentru iluminarea de fundal.

Caietul de sarcini:

3 Detector moduri: Stud Modul de Scanare; Metal Modul de Scanare și AC Sârmă Modul de Scanare.

Detectează metal până la aproximativ 76 mm/2.99 în profunzime

Detectează o tensiune de până la aproximativ 76 mm/2.99 în profunzime

Detectează lemn și metal stud până la aproximativ 38mm/1.50

De operare temperatura/umiditate: -20 la 50 Grade

Sursa de alimentare: 1*baterie de 9V(nu sunt incluse).

Lista De Ambalare:

Detector * 1

Instrucțiuni * 1

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin Creditul-meu.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Creditul-meu.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.


 • Detectează tensiune de sus: despre 76mm/2.99 în profunzime
 • Numărul De Model: Detector de metale
 • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
 • 3 moduri de Detector: Stud Modul de Scanare; Metal Modul de Scanare și AC Sârmă Modul de Scanare.
 • Feature1: adâncimea detector de metale
 • Tip: Detector de metale
 • Detectează metal: despre 76mm/2.99 în profunzime
 • De operare temperatura/umiditate: -20 la 50 grade
 • Detectează lemn și metal stud sus: despre 38mm/1.50
 • Putere Tip: Baterie-Alimentat
 • Nume De Brand: VAHIGCY
 • Cu Ecran LCD Sau Nu: Da
 • Caracteristică: Detector

Etichete: geanta pentru detector, cablu finder perete, detector de metale pentru adâncime, metal scanner, detector de metal, 750 detector de metale, mult timp a sunat de aur și detector de metale, detecta scanerul pentru perete, scanner inteligent de scanare, detecta sârmă.

Ați putea dori, de asemenea