Universal pentru Biciclete Sudoare Acoperi Bike Turbo Trainer Absorbi Sudoare Garda Curea Net se Acoperă cu Ecran Sensibil la Atingere Husă de Telefon

13.92lei 25.34lei

Descriere:

Super sudoare de absorbție, dual-layer design eficient absorbi sudoare pentru a proteja bicicleta cadru de sudoare coorosion, nu vă faceți griji despre asta sudoare va rugina bicicleta șuruburi și podea.

Bicicleta antrenor sudoare catcher conceput pentru antrenament de interior, design ușor pentru depozitare ușoară.usor si portabil, poate fi pliat.

Ușor de utilizat, care se potrivește între ghidon și scaun post, față de magie curea si bucla elastica care în jurul scaunului face foarte ușor de montat, pentru cele mai multe biciclete rutiere și de munte.

Reglabil Sudoare de Paza, acesta este un bun menține accesoriu pentru a păstra motocicleta curat.

Adăugați-un buzunar de telefon, cu ecran sensibil la atingere, esti capabil de a controla APLICAȚII de FORMARE de-a lungul antrenamente!

Caietul de sarcini:

Material: Poliester

Dimensiune(lungime): aprox. 55cm / 21.7 inch

Pachetul Include:

1 Bucată De Biciclete Antrenor Sudoare Net Cadru

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor diferența din cauza manuală de măsurare.

Culoarea poate fi ușor diferit de alt monitor.Multumesc!!!


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: perfeclan

Etichete: curea ceas, oamenii antrenor, lemond bicicleta de interior antrenor, bicicleta de exercitii, tacx, bicicleta antrenor acasă, biciclete rutier inteligent antrenor, bicicleta sudoare garda, roata din fata coloană, pește plasă net.

Ați putea dori, de asemenea