Durabil Auto-Cernelii Protecție împotriva Furtului de Identitate cu Role Timbru Perfect pentru Informații cu caracter Personal Privacy Seal

14.39lei 28.73lei

Caracteristici: Există atât de multe moduri creative de a găti cu ajutorul nostru Tăietor de Legume.Nostru Spirală Slicer face atât de convenabil de a găti pentru Legume Spiralizer, Legume Paste Spaghete Slicer si Taitei de Dovlecei.Acum puteți obține întreaga familie implicată în sănătoasă Keto si Low Carb Diete, Paleo, Vegan si fara Gluten stil de viață.Ce altceva poate face un cadou mai frumos pentru cei dragi decât darul de sănătate.Metodă de spălare: Spălați legume spiralizer cu apă caldă și săpun este ok.După uscare, stoca toate lamele și garda de mână în recipient care păstrează bucătărie curat și ordonat și de a salva spațiu.Caietul de sarcini: Material: ABS DIMENSIUNI: 58*25*27MM culoare: albastru/roz/galben/roșu/verde Pachet: 1* Informații Privacy Seal Note: 1. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca stilul este același ca în imagine. 2. Din cauza manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Vă mulțumesc!


  • Producție: Desprăfuire Cu Role
  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: AMW
  • Utilizare: MOBILIER
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: manual

Etichete: model personalizat de timbru, protecția identității timbru, id-ul de protecție cu role stamp, cu role de jad, confidențiale timbru, confidențiale cu role stamp, id role stamp, massag cu role, confidențialitate timbru, profesionale personalizate de timbru.

Ați putea dori, de asemenea