Copilul Se Joaca De Bord Senzoriale Consiliului De Îndemânare Motorii Fine De Tren De Jucarie Montessori Copilul Se Joaca Bord Senzoriale Consiliului De Îndemânare Motorii Fine De Tren

45.92lei 80.60lei

Puncte:

1、15-in-1 pentru Copii Joc de Bord: Acest copii joc de bord are 14 diferite catarame, buzunare cu fermoar, dantele, etc., cu un set de cârlig și buclă de litere și 123s (35 bucati).Proiectarea în diferite niveluri de dificultate este o provocare, dar nu fi prea dificil de a păstra copilul interesat.

2、Moale și Portabil: Noastre senzoriale bord este fabricat din moale și non-toxice tesatura, și nu simt colțurile aspre, și poate fi folosit în siguranță de către copii pentru a juca.Acesta cântărește doar 0,5 kg, și echipat cu mâner, o ocupat portabil de bord, care este convenabil pentru copii pentru a efectua, și poate fi flexibil instalat în cele mai multe scutece sau ghiozdane.Senzoriale bord pentru activități pentru copii este perfect pentru păstrarea ocupat în mașini, avioane, călătoresc sau în medii care necesită liniște.

3、Conceput pentru Mâini Mici: Bine-a făcut, catarama dimensiune este potrivit pentru copii de a deține.De asemenea, puteți lucra cu copiii dumneavoastră la bord, de învățământ, de predare i de ortografie și de numărare.O alternativă excelentă la timp de pe ecran.

4、Învăța în Timp ce Joc: Menține copiii distrați în timp ce învață matematica, ortografie și dezvoltarea de competențe de bază (cum ar fi dressing în ritmul lor propriu).Acest montessori jucărie poate ajuta la dezvoltarea abilităților motorii fine, degetul și abilități cognitive.

5、100% Satisfacție de Garantare: a făcut cu Atenție.Decent Craciun si cadou de ziua de nastere pentru copii.Dacă aveți orice întrebări, serviciul nostru prietenos vă va ajuta.

Descriere:

Cataramele au diferite tipuri, cârlig și buclă bandă, curele, pungi cu fermoar, corn catarame, snap saci, nasturi, șireturi și un set de litere ABC și 123s cârlig și buclă.Aceasta placa contine multe activități interesante, și nu aveți nevoie să vă faceți griji despre copiii tăi plictisit toată ziua.Proiectarea la diferite niveluri de dificultate va fi suficient pentru a atrage atenția copiilor și de interes, dar nu suficient pentru a le zădărnici.Mulți copii place să arunce lucruri, care este de ce ne va arăta acest tesatura moale realizat din placi de lemn.Spre deosebire de alte ocupat scanduri, este netedă și nu are colțuri și nu va afecta copilul.

Caracteristici:

1. Puteți atașa cârligul și cerc scrisori de la suprafața exterioară.Aflați mai multe litere și conta-le într-un mod distractiv de a le stoca într-un buzunar cu fermoar.

2. Excelente de transport, jucării.Ușor se ocupe de design, acest copil de bord este ușor de a transporta și de a distra.Design-ul este perfect în dimensiune și poate fi flexibil plasate în cele mai multe saci de scutec sau ghiozdane.În configurații care necesită mut, se poate înlocui dispozitivele de afișare.

3. Dezvoltarea deprinderilor de viață de bază în timp ce joacă: Acest montessori-a inspirat jucărie de învățământ pot ajuta pe tineri să construiască imaginația și abilitățile cognitive, în timp ce permite persoanelor în vârstă să dezvolte coordonarea mana-ochi, abilități de rezolvare a problemelor, și să Învețe să se îmbrace la propriul ritm.

4. Cadoul perfect pentru copii mici: Aceste jucarii montessori permite să vă bucurați de părinte-copil timp cu copiii tăi.Le poți învăța ortografie și de numărare sau să demonstreze cum să o facă.

5. Special făcut pentru mâinile mici, durabil.

6. Decent cadouri la zile de naștere, Crăciun, Halloween, ziua Recunostintei, etc.

Caietul de sarcini:

Extins dimensiune: 11 x 17.7 cm

Dimensiune pliată: 11 x 8.8 cm

Material: tesatura moale și am simțit

Lista De Ambalare:

De Joacă pentru copii Bord*1


  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: montessori de jucării pentru copii
  • Avertizare: joaca-te cu părinții
  • Tema: Ocupații
  • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până
  • Suport: Picătură De Transport Maritim/ En-Gros

Etichete: jucarie montessori, montessori, bloc de piese tren, copilul montessori, mare activitate bord, senzoriale led, motorii fine set de scule, se frământa jucărie, montessori copilul jucărie, comestibile senzoriale juca.

Ați putea dori, de asemenea