Transport gratuit 1BUC N13P-GLR-A1 N13P GLR A1 BGA chip cu mingea testat de Bună Calitate

51.27lei

1 BUC N13P-GLR-A1 N13P GLR A1 BGA ic testat cu bună calitate

Desription:

1.model: N13P-GLR-A1 .

2.Stare:testat.

3.MOQ:1 BUC.

4.Garantie:1 luna .

Dragi Cumparatori,

Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni la primirea chips-uri noastre

BGA chips-uri de a cumpăra de la compania noastră sunt de înaltă tehnologie și la fel de precis ca nanometri.

Pentru cantități mici de chips-uri, acestea sunt expuse la aer după ce a fost scos din pachet.Așa că probabil vor să adere la o anumită umiditate.Astfel, în scopul de a evita probleme de calitate, vă sugerăm să le-a pus in interior o camera de coacere timp de cel puțin 24 de ore la 100℃-110℃。

Când lipit, vă rugăm să asigurați-vă că temperatura pentru Lead-Free/No Pb BGA chips-uri este de 245℃--260℃ (Maxim), cu Plumb/Pb cipuri BGA 180℃--205 ° c (Maxim).

Procesul de lipire este complicat.Lipire/înlocuirea chips-uri trebuie să fie operate de inginerii care au experimentat competențe.

Ca BGA chips-uri sunt fragile, complicatedly structurat, cu numeroase bile, nici ușor defect de poziționare, neglijent temperatura-control, sau incomplete curățare placi PCB va duce la insuficiente de lipit sau lipsă de lipit.Chips-uri va, ca urmare, mor.

BGA chips-uri sunt ușor de spart de către necorespunzătoare de lipit.Inainte de a cumpara, ar trebui să ia în considerare 3 aspecte:

1) v-ați cumpărat dreptul de chips-uri?

2) Nu ai echipament adecvat?

3) Esti destul de abil pentru lipire chips-uri?Shi pping : 1, Transport Gratuit prin China Post , în mod Normal, 15-55 zile pentru a fi livrate,se confruntă cu trafic intens, timpul de livrare va fi extins.Nava de post posibil de întârziere, dacă ai nevoie urgent, vă rugăm să alegeți pentru a navei prin DHL sau EMS. 2,Dacă alegeți DHL nava, dar adresa destinatarului este zone îndepărtate, sau nu serviciu, necesitatea de a crește de transport de marfă, sau pentru a trimite EMS. 2, Custom clearance-ul ar putea fi necesare, vă rugăm să confirmați cu personalizat dacă au nevoie de orice lucrare sau extra interioare de încărcare înainte de a comanda.și clar personalizate, dacă este necesar. 3.dacă ai situate în aceste țări: Federația rusă,Brazilia,Ucraina,Belarus ,Peru,Argentina , puteți doar poate alege EMS ,sau Singapore Post, pls nu alege DHL ,Deoarece DHL compania nu accepta pachetul care este pentru aceste țări .


  • Pachet: Cip
  • Temperatura De Operare: STANDARD
  • Cerere: Calculator
  • starea: folosit
  • Tensiune De Alimentare: STANDARD
  • Tip: Logica ICs
  • Numărul De Model: N13P-GLR-A1
  • Disiparea De Putere: STANDARD
  • Nume De Brand: SXGWS

Etichete: gt640 1gb, broderie germania, port midi, gt 2 gb, suport dvi, carte de achiziție video, fedex tricou, mortal kombat nintendo, glr, suport hdmi.

Ați putea dori, de asemenea