Kemei Impermeabil aparat Electric de Ras Pentru Femei Frumusete Si Sanatate Fata de Corp Bikini Subrat cu Epilatorul de sex Feminin Decopertarea Epilator 45D

51.15lei 92.95lei

Kemei Impermeabil aparat Electric de Ras Pentru Femei Frumusete Si Sanatate Fata de Corp Bikini Subrat cu Epilatorul de sex Feminin Decopertarea Epilator 45D

Caracteristică:

Consta din argint Pdalloy motor cu viteza de rotație mare, lama din oțel Inoxidabil, Inteligent anti-clip system.

Lama poate fi ușor de a instala/onu-a instala, Ras capul, cu trei lame de ras, se potrivesc pentru lungime/scurte fire de par.

Cu built-in baterie reîncărcabilă, Activ, masaj de sistem, stimulează și calmează pielea.

Discuri ceramice texturate, ușor de prindere, ajuta pentru a elimina chiar și cele mai fine fire de par.

Parului activ de ridicare, vibrează și elimină chiar și plat-culcat fire de par

Caietul de sarcini:

Timp de incarcare: 8h

Timp De Utilizare: Aprox. 30min

Tensiune: AC110-240V, 50/60Hz

Putere: 3W

Material: Metal + Plastic

Depozitare/de Încărcare Temperatura: 5-35 Grade C

Dimensiune: Aprox. 14 x 4 x 3 cm(L*W*H)

Culoare:Roz,Violet

Notificare:

Nu încărcați unitatea pentru peste 48 de ore.

Opriți aparatul în timpul încărcării.

Întregul corp poate fi spălat

Indicarea lumina va fi PE timpul încărcării.

Pachetul de Conținut:(Ambalate în condiții de siguranță punga cu bule)

1 x Îndepărtarea Părului

1 x Mufa de Alimentare(adaptor Adecvat fi trimise în funcție de țară)

1 x Perie Curata

1 x Utilizator Manua

Probleme despre bujii:

Magazinul nostru va oferi o putere corespunzătoare converter gratuit, în funcție de produsele achiziționate și de la priza de putere standard în țara dumneavoastră.Dacă aveți nevoie de alte convertoare de putere, ne puteți lăsa un mesaj și de a scrie note pe numele converter, vom face transportul gratuit.Multumesc!!! (Fiecare produs este limitată la un singur convertor de putere)

Transport:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și de a plăti comanda inclusiv de transport gratuit.Nu putem garanta timpul de livrare pe toți transport internațional din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Cumpărătorilor Informații: Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne cere pentru a extinde bunuri primirea de timp.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu dvs. de tranzacție cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.vă rugăm să ne dați o șansă pentru a vă ajuta în orice probleme care pot apărea.Negativ și neutru feedback-ul va deteriora motivația noastră în furnizarea de servicii excelente clientilor si nu ajuta pentru a rezolva orice tranzacție problema.Despre Accesorii: 1. Din cauza aviației restricții, lubrifianți nu sunt incluse în produsele expediate din China. 2. Magazinul nostru va oferi o putere corespunzătoare converter gratuit, în funcție de produsele achiziționate și de la priza de putere standard în țara dumneavoastră. 3. Cu box " și " Fără cutie sunt originale, produse fara cutiile sunt ambalate în siguranță saci cu bule, și produse cu cutiile sunt ambalate in cutii originale.Despre Livrare: 1. Dacă aveți nevoie pentru a primi coletul cât mai curând posibil, vă rugăm să alegeți Compania de Transport maritim ca 'Creditul-meu.ro Standard de Transport și de logistică viteza este foarte rapid. 2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.Despre Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să partajați fotografii și lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv. 2. Dacă ești nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ sau dispută deschisă, ne promit că vă va oferi soluția până când sunteți mulțumit.Vă rugăm să nu vă faceți griji!


 • Utilizarea: Sub brat
 • Timp de utilizare: Aproximativ 30 de minute
 • culoare: Roz,Perple
 • Putere: 3W
 • Origine: NC(de Origine)
 • Dimensiune: About 14 x 4 x 3cm
 • Tensiune: AC110-240V, 50/60Hz
 • Nume De Brand: Kemei
 • Numărul De Model: M-3018
 • Putere Tip: Reîncărcabilă
 • Timp De Încărcare: 8h
 • Material: ABS

Etichete: aparat de ras electric femeie, epilator electric universal, aparat de ras, CNC3018, electric capul de ras, oamenii fotografie epilator, vaca de imprimare sexy, trupa bikini epilator, aparat de ras electric impermeabil, sănătate.

Ați putea dori, de asemenea