Barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate, Sandale de Plajă Anti-alunecare Zapatos Hombre Pantofi Casual cu Ridicata 43

43.25lei 72.11lei

Două miliarde nouă sute douăzeci și cinci de miliarde trei sute șaptezeci și patru milioane trei sute optzeci de mii șapte sute optzeci

9505 Stimate cumpărător, dacă credeți că taxa de transport maritim este prea scump, vă rugăm să nu mă îndoiesc de calitatea de pantofi.Calitatea noastră de pantofi este foarte bun.Noi trebuie doar să adăugați costul de a face pantofi la taxa de transport maritim, astfel încât acesta arată că pantofii sunt ieftine, dar de transport de marfă este scump.De fapt, pantofii sunt mai scumpe decât cele de marfă.Vă mulțumesc pentru înțelegere,cumpărături fericit.

Stimate cumpărător, dacă credeți că taxa de transport maritim este prea scump, vă rugăm să nu mă îndoiesc de calitatea de pantofi.Calitatea noastră de pantofi este foarte bun.Noi trebuie doar să adăugați costul de a face pantofi la taxa de transport maritim, astfel încât acesta arată că pantofii sunt ieftine, dar de transport de marfă este scump.De fapt, pantofii sunt mai scumpe decât cele de marfă.Vă mulțumesc pentru înțelegere,cumpărături fericit.

32857599326468884 moda barbati pantofi NOI $ 34.60 / NE $ 17.40 / NE $ 33.40 / NE $ 37.60 / NE $ 32.70 / NE $ 25.80 / NE $ 27.20 / NE $ 35.10 /

Tara

Bărbați Și Femei Marimi

Statele UNITE ale americii

5

5.5

6

6.5

Șapte

7.5

8

8.5

Europene

35

36

37

38

39

40

41

42

Lungime Picior(M M)

225

230

235

240

245

250

255

260

Tara

Bărbați Și Femei Marimi

Statele UNITE ale americii

9.5

10

10.5

11

11.5

12

12.5

13

Europene

43

44

45

46

47

48

49

50

Lungime Picior(M M)

265

270

275

280

285

290

295

300

Nota 1 : vă Rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului.

Nota 2 : Lungime = lungimea branț -(1 ~ 1.5) CM

Nota 3 : Am trimis pantofii potrivit Eur dimensiune , Dacă veți găsi acolo sunt 3 tari pantofi dimensiune, trebuie doar să utilizați Europa dimensiunea diagramă pentru a verifica pantofi ai primit, alte 2 țări dimensiune poate fi ignorat

Nota 4 : Stand drept pe o hârtie, marca puncte de cea mai lungă față deget de la picior și călcâi, lungimea dintre două puncte este lungimea piciorului.

Nota 5 : lungimea piciorului stâng și piciorul drept pot fi ușor diferite , vă rugăm să măsurați mai mare.Nota 6 : în Cazul în care picioarele sunt cred că și-n lat, vă sugerăm să alegeți o mărime mai mare.dacă ele sunt înguste și subțiri, vă sugerăm să alegeți o dimensiune mai mică.

Barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate, Sandale de Plajă Anti-alunecare Zapatos Hombre Pantofi Casual en-Gros de 40

Satisfacție:

Când primiți pantofi, Dacă veți găsi Acolo sunt 3 tari pantofi dimensiune, trebuie doar să utilizați Europa dimensiunea diagramă pentru a verifica pantofi ai primit, alte 2 țări dimensiune poate fi ignorat.

Dacă aveți orice întrebare, bine ai venit să ne contactați.Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le au și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Transport Termenii:

Timp de transport maritim: Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Veți fi notificat prin e-mail cu numărul de urmărire, după ce pachetul a fost expediat.

Pachet: Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță

Lasă feedback

1. Dacă aveți și astfel de articole noastre,feeback pozitiv este apreciat foarte mult și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negativ sau neutru,fiți siguri că vom rezolva problema în cel mai bun mod.

Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!


  • Gen: BĂRBAȚI
  • Adidași bărbați: barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate Sandale de Plaja Ant
  • Alb: barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate Sandale de Plaja Ant
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Caracteristică: Incalzite Electric
  • negru: barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate Sandale de Plaja Ant
  • Barbati Casual Pantofi: barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate Sandale de Plaja Ant
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pantofi pentru bărbați: barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate Sandale de Plaja Ant
  • Numărul De Model: barbati pantofi de Sosirea Verii Bărbați papuci de Înaltă Calitate Sandale de Plaja Ant

Etichete: sandale femei, sandale căptușite barbati vara, Plaja acoperi, pentru bărbați sandale, barbati piele sandale barca, mi plajă flip flops, domnilor sandale de vara, barbati papuci, gurren lagann tricou, oamenii de santal.

Ați putea dori, de asemenea