USB de Încărcare Electrica Mini aparatul de Masaj pentru Gât Convenabil Inteligent Masaj Cervical Autocolante Meridian MINI aparat de Masaj Dropshipping

20.76lei 31.92lei

USB de Încărcare Electrica Mini aparatul de Masaj pentru Gât Convenabil Inteligent Masaj Cervical Autocolante Meridian MINI aparat de Masaj Dropshipping

Specificatii: 100% nou de calitate!Se poate da ca un cadou pentru prietenii tai!Aspectul material: ABS/PC, modul de Utilizare: 6 Moduri de Frecvență: 1~100Hz timp de Funcționare: 12 minute curent de Ieșire: până la 9,8 mA tehnica de Masaj: shiatsu, frământare, atingând, masaj Aplicabile părți :Gât, talie, solduri, picioare, spate, picioare

Caracteristici:

1.Frecvența scăzută a tratamentului este de ritm și moale impuls.Frecvență joasă este o specială de energie electrică cu ritm regulat sau de a opri.Potrivit adecvat puterea și viteza pe corpul de joasă frecvență,care face un ritm și moale, un impuls asupra organismului.Moliciunea de joasă frecvență sunt fel de fel ca și efect de masaj cum ar fi presiune,praf și percuționist de mâna omului. 2.Alegerea de 6 moduri 1)Alegerea 6 moduri cu operație simplă. 2)Se va obține pe putere în mod automat după 12 minute de la oprire,atunci când vă uitați power off.

Instrucțiuni:

1. Poftă de mâncare gazdă cu gel de patch-uri. 2. Descoperi film transparent pe gel de patch-uri. 3. Atașați instrumentul pentru zona în care aveți nevoie pentru a masaj. 4. Apăsați butonul "ON/INC" buton pentru a porni, lumina este întotdeauna pe, apăsați butonul "ON/INC" butonul din nou pentru a începe, lumina se aprinde intermitent. 5. Apăsați butonul de PROGRAM pentru a selecta modul dorit. 6. Se adapteze la intensitate masaj care ti se potriveste.Continuați să apăsați tasta "ON/INC" pentru a crește intensitatea și "OFF/DEL" pentru a reduce intensitatea.

Notă:

Patch-ul este numai potrivit pentru același produs.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nevoie De Baterie: Două baterii AAA(nu include)
  • Părțile aplicabile: Gât, talie, solduri, picioare, spate, picioare
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Nume De Brand: abdo
  • Dimensiune: Small
  • Material: ABS
  • Reîncărcabilă: Cu Cablu USB
  • Cerere: Gât

Etichete: aparat de masaj, masca pentru gat, jinkairui masaj, abdo sport, cervic, personal masaj electric, massag, massag pentru gât, umăr masaj acupoint, gât targă.

Mat Shinshan
2020-09-11
5/5
The product is amazing, works perfectly well, has high power, looks until the person is getting real massage a hand! Arrived super fast in my country! Was the best purchase that already in Aliex Express, highly recommend!
Luis Caramona
2020-08-18
5/5
получила быстро. коробочка помята. массажер в порядке. когда эта штука заработала, я даже испугалась, как будто током долбануло. интересно, липкий слой надолго ли?

Ați putea dori, de asemenea