2-Tier Chiuveta Raft Organizator De Stocare Expandabil Reglabil Raft Bucătărie Titularul HFing

120.71lei 160.95lei

2-Tier Chiuveta Raft Organizator De Stocare Expandabil Reglabil Raft Bucătărie Titularul HFing Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Acest joc clasic de Multi-funcțional Chiuveta de Bucatarie Rack poate ajuta să economisiți spațiu.Ai nevoie doar de a pune această chiuveta raft într-un mic colț de bucătărie și apoi puneți obiecte în acesta, care poate economisi spațiu.

2. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și din material plastic, care este stabil, robust și durabil.

3. Design Telescopic, lungimea este telescopic, și 2 nivele de proiectare a crea mai mult spațiu pentru articole.

4. Aceasta chiuveta rack este ușor de instalat și demontat.

5. Design concis și manoperă fin, durată lungă de viață.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: Multi-funcțional Chiuveta de Bucatarie Rack

Dimensiunea produsului: 37.5-68cm lungime*26width*37.5 cm înălțime

Material: Otel Inoxidabil si Plastic

Culoare: Alb

Pachetul Include:

1 set x Chiuveta de Bucatarie Rack(trebuie să fie asamblate tine)

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Tip: Chiuveta De Bucatarie Rack

Etichete: otherhouse chiuveta de bucatarie rack, reglabil organizator dulap de bucătărie, raft suport 2 3, kohler chiuveta rack, rola chiuveta rack, raft 4 nivele, reglabil rafturi de bucătărie, reglabil organizator de bucatarie, raft feluri de mâncare 3 niveluri, argint chiuveta rack.

Ați putea dori, de asemenea