VEVOR NOU 5 in 1 MIG / MAG / TIG /MMA Invertor sudura 200Amp Combo Aparat de Sudura cu transport gratuit

1 207.66lei 1 271.20lei

Mai Multe Culori Disponibile

Caietul de sarcini

Eficiență: 85% Sudor Tip: MIG/MMA/TIG Tensiune: 1 faze 220v±10% Curent De Ieșire: 20-200 O Grad de protecție: IP21S Nominală Ciclu de lucru: [email protected]% Viteza pe fir: 2.2-12m/min

Pachetul De Conținut

1 x MIG-200 Aparat de Sudura Invertor 1 x Sudor MIG Lanterna 1x WP-17 Torta TIG 1 x 2M Cabluri Cu Suport pentru Electrod 1 x 2M Cabluri Cu Pământ Clemă 1 x Masca Sudor Și Perie 1 x Manual de Produse

Tehnologia Inverter IGBT

IGBT în tehnologia inverter caracteristici cu control de curent, de înaltă calitate,performanță stabilă;de Mici dimensiuni, lumină-a cântărit,ușor de operat,economice,practice.IGBT sudor este de asemenea echipat cu supracurent, supratensiune, protecție la supraîncălzire, etc.

Flux Cored Wire

MIG-200 adoptă lux cablurilor adaptoare care se pot realiza cu ușurință airless de sudare.Sârmă umplută, eliberarea de sine metal-gaz inert, în timp ce de sudare, pentru a preveni oxidarea sudate parte.Între timp, durabilitatea și stabilitatea sunt, de asemenea, avantajele sale

Multi-Funcția De Panou

Ușor de comutare pentru comutarea modul de sudare rapid.De asemenea echipat cu distinctiv monitor LCD care demonstrează tensiune și de amperi pentru inspecție.A reglabil de viteză de alimentare cu sârmă buton, puteți ajusta pentru a se potrivi cererea dumneavoastră și de sudură, cu diferite grosimi.

Interior Sârmei

Utilizarea de înaltă calitate, Integrat sârmei pentru a asigura buna alimentare cu sârmă,sudare reglabil de tensiune și curent.Full-size MIG platforma, 60% ciclu de lucru asigură o durată lungă de timp sudare, du-te cu buna viteza medie și puternică cu motor mare.

Eficientă A Ventilatorului De Răcire

Avansat sistem de răcire oferă built-in de supra-protecție termică, protecție supra-tensiune, sub tensiune de protecție.Asigurarea de tăiere cu plasmă avea un stabil și durabil de înaltă performanță și siguranța în funcționare este asigurată.

Utilizate Pe Scară Largă

Este perfect pentru sudare normală subțire de oțel și fier, perfect pentru casa DIY si reparatii generale de muncă.Mini dimensiune, dar, de asemenea, practic, se va obține un finisaj profesional în sudură.Dispune de un transport ușor manevrat, greutate redusa, design compact, ușor de tradus și de stocare.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune: 1 phases 220v±10%
  • Grosimea Firului: 0.6-1mm
  • Numărul De Model: DHJMIG-2003IN1001V2
  • Caracteristici: MIG / MAG / TIG / FLUX / MMA
  • Utilizare: aparat de sudura
  • Curent De Ieșire: 20-200 O
  • Greutate: 14.5
  • Dimensiuni: 55cm*32cm*39cm

Etichete: sudează machin, sudură, arc de sudare la rece masina, sudură în puncte, ac sudor tig, MIG MAG, cnc, sudor, 110 sudor, strung vevor, mma scurt.

Wwwpaprikwww
2020-10-24
5/5
ok
Yusif2009
2020-10-29
5/5
Uređaj je odlićan, ispitao sam MIG zavarivanje radi savršeno za sada jedino su bile razbijene zaštitne naoćale u paketu.
Safwat Fayek
2020-09-09
5/5
Tested with good results in MAG, WIG to be tested soon, overall good product and reasonable price !
Vit Slobodskoy
2020-10-23
5/5
Your good product very fast delivery (7 days), at first glance robust just a small flat for the torch TIG without trigger, I tried the MMA very good boot voltage and good stability of the arc, for now I am convinced to see for the other process, very good value for money, I recommend

Ați putea dori, de asemenea