închiriere Mașină Smart Electric Poarta Coada Ridica Ușor pentru Tine de a Controla Portbagajul Costum pentru Hyundai iX35 2018

1 655.32lei

*Ați avut vreodată o experiență ca asta ?Atunci când vă țineți mulțime de lucruri de la mall, ambele mâini legate, în continuare nevoie pentru a deschide portbagajul de mâini.

*Atunci când vă aduce bagajelor bagajele pentru o calatorie de afaceri,dar nu în starea de spirit pentru a supărătoare operațiunea de portbagaj

*Atunci când ia lucrurile din portbagaj,întotdeauna în situație ciudată ca fiind blocat sau nu capabil de a trage trunchiul poarta, deoarece nu are nici un mecanism de evitare a blocat și, de asemenea, posibilitatea de a seta înălțimea trunchiului poarta.

Acum

să ne arunce pe probleme de portbagaj problemă.Electric Poarta Coada Lift rezolvă toate problemele pentru tine,a face călătoria dvs. mai ușor și mai convenabil.

>>Ce este Smart electric poarta coada lift

Smart electric poarta coada lift este un nou set de masini de modificare sistem inteligent,driver-ar putea folosi de control de la distanță,apăsați pe butoanele de poarta coada sau driver camera lui să-l controleze.în plus,ea are funcția de a evita inteligent vârf de cuțit,memoria de înălțime și așa mai departe.Este user-friendly,convenabil,și inteligent,face masina ta mai bine.

1.Apăsați de pe telecomandă pentru a deschide/închide poarta coada,chiar dacă mâinile tale sunt ocupate,puteți face acest lucru cu ușurință.

2.O atingere ușoară pe butonul de pe hayon,aproape ca ai nevoie.

3.Când ești în scaunul șoferului,apăsați butonul pentru a controla poarta coada cu ușurință.

4.În timp ce coada poarta se închide,după ce se atinge de obstacole (Persoane sau lucruri),acesta va reveni automat sau se opresc aici,evitându-se astfel te rănesc.

5.Coada poarta poate de memorie înălțimea,utilizatorul trage la poarta de la un nivel ar putea ajunge,apoi apăsați lung pe butonul astfel încât înălțimea este stabilit.Data viitoare,te deschide,a rămâne la înălțimea setată.Deci fetele nu se tem că va fi prea mare pentru tine pentru a ajunge la. 6.Atunci când închideți sau deschideți poarta coada,se va trimite un sunet ot alarmă șofer și știind spate situație, pentru a evita daune sau riscuri de securitate.Produs De Testare Și De Verificare 1.Impermeabil test

Standard IPX4 testare stropirii cu apă,instalați stâlpi în mașină:

Test1:Expus la apă timp de 5 minute;

Test 2:Utilizați tunuri cu apă pentru a pulveriza apa pe ea,doi poli,fiecare 10 minute.Spray de apă în ambele sensuri de 10 ori,pentru a verifica apa pro. 2.Deschide/Închide poarta coada viața de testare (temperatura normala)

La temperatura normală,pentru a testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot sau nu,Testul de mai mult de 4000 de ori.

Fiecare 1000 de ori sau 6 ore,rula un manual sau auto-check. 3.Testul deschide/închide poarta coada viața test(+60 de grade)

* La temperatura de 60 de grade ,pentru a testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot sau nu.

* Test de mai mult de 4000 de ori. 4. Testul deschide/închide poarta coada viața de testare (-30 grade)

* La temperatura de -30 de grade,Pentru a Testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot sau nu.

* Test de mai mult de 4000 de ori.

5.Mașină reală înconjurătoare test (60 de grade)

La temperatura de 60 de grade ,pentru a testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot sau nu. 6.Mașină reală înconjurătoare test (-30 grade)

La temperatura de -30 de grade,Pentru a Testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot sau nu. 7.Panta test

La panta de 30 de grade,Pentru a Testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot,deformate sau nu. 8.În sus sau în jos de 30 de grade,panta test

La panta de 30 de grade în sus sau în jos,Pentru a testa puterea de a deschide/închide,viteza este corect sau nu,orice zgomot,deformate sau nu.

Atenție:

1 produsul Nostru are două butoane de control de ridicare.Unul trebuie să fie instalat pe consola, iar celălalt trebuie să fie instalat pe poarta coada.Ei pot controla ridicarea în mod automat.

2 Dacă mașina ta are buton special pentru a controla poarta coada în creștere în mod automat (Dar nu poate controla scade automat).Cu funcția de acest tip de cheile de la mașină, puteți controla atât de creștere și scădere de la poarta coada.

3 Dacă cheia de la mașină nu poate controla poarta coada în creștere în mod automat, trebuie doar poate controla prin cele două butoane.

Precauție:

Dacă nu puteți confirma dacă mașina ta se potriveste cu element, pls ia patru fotografii pentru referință. (Vă sugerăm că clientul trimite-ne fotografiile inainte de a cumpara.) 1.fata a masinii 2.spatele masinii 3.deschide portbagajul 4.polul de portbagaj

>> Un picior activat caracteristica (Opțional)

În procesul de dezvoltare a smart power poarta lift, solicită o diversificare mai mult pe funcțiile produsului și confort.În scopul de a le satisface, compania noastra a dezvoltat într-un picior activat caracteristica cu succes și de a oferi un nou mod de deschidere/inchidere portbagaj automat pentru proprietarii de automobile. (adauga inducție module) de Cumpărare link-ul:


 • Tip De Material: ABS
 • Numarul Parte: 5633
 • Material: OȚEL
 • Înălțime Element: 8.7inch
 • Altă Parte Numărul: 00223355
 • Tip De Element: Boot Clape
 • Schimb Numărul Parte: 001122
 • Extern De Certificare De Testare: ce
 • Țara/Regiunea de Fabricație: China
 • Numele Modelului: LE5633
 • Element De Lungime: 26.8inch
 • Nume De Brand: LeeSpring
 • Modelul Anului: 2018
 • Plasarea pe Vehicul: Din spate
 • Articol Greutate: 6
 • Lățime Produs: 8.7inch
 • Caracteristici Speciale: Smart Electric Poarta Coada Ridica Cu Ușurință Pentru A Controla Portbagaj

Etichete: ix35, accesorii hyundai kona, grila hyundai ix35, kona, control electric poarta coada lift, regal electric poarta coada lift, hiunday kona, ix35 hyundai condus, bara ix35, conductă hyundai ix35.

Ați putea dori, de asemenea