12V 8KW Auxiliar de Încălzire În Încălzitoare Electrice Toate Într-O Parcare de Încălzire cu Aer Conditionat Masina Telecomanda LCD Pentru Truc

366.72lei 458.40lei

Puncte: 1、economie de Spațiu: Toate într-o singură unitate.încălzire poate economisi spațiu și este ușor să se mute. 2、Prevenirea Daunelor: a scăpa de daune la masina cauzatoare de scădere bruscă de temperatură. 3、Zgomot Redus: de reducere a zgomotului de prelucrare de încălzire cu zgomot minim. 4、Durabil Încălzire: scăzut de combustibil și consumul de energie pentru perioade mai lungi de funcționare. 5、Temperatura Pre-setată FACILITATE: buna automată și controlul temperaturii camerei, cu temperatura de pre-set de facilitate.Descriere Nume: Toate Într-O singură 12V 8KW Diesel de Încălzire a Aerului Caracteristici: Ușor de instalat și de a elimina.Ușor să se mențină.Designul compact este bun pentru utilizarea într-o varietate de spații înguste.Două moduri de lucru, inclusiv de aer condiționat în modul de încălzire și modul.Cu continuu de monitorizare și diagnosticare a sistemului.Combustibilul furnizat de vehicul rezervor propriu.Aplicabile la diverse diesel-mecanice vehicule cum ar fi masini, autobuze, Rulote, camioane, vehicule de inginerie, etc.Caietul de sarcini: Material: metal si plastic Culoare: alb; rosu si alb Dimensiune: aproximativ 15.3×39×41.5 cm (6 x 15.4 x 16.3") Tensiune: 12V Putere: 8000W Combustibil: diesel Arderea completă rata: 100% Consumul de combustibil: 0.21~0,54 L Temperatura de lucru: -40°C~80°C Lista de Ambalare: 1 * Încălzitor de Aer LCD (Termostat) 1 * Telecomandă (Bateriile NU sunt incluse) 1 * Conducta De Evacuare A Aerului 1 * Țeavă De Admisie 1 * Țeavă De Eșapament 1 * Fixare Set De Accesorii Note: 1. Vă rugăm să permiteți-1-5mm toleranță din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2. Culorile pot fi diferite ca diferite de afișare, așa că vă rugăm să înțelegeți.


Etichete: 12v aer conditionat auto, conducta de webasto, aer condiționat pentru camioane, aparat de aer condiționat portabil 12v, 24v aer condiționat, 12v aer condiționat 12v, parcare încălzire 16kw, parcare încălzire arzător 8kw, parcare încălzire 4kw, 24v webasto.

Ați putea dori, de asemenea