DAC Optische Toslink Coaxiale Bi-directionele Schakelaar RCA Jack de 3,5 mm Digitaal naar Analoog Adaptor Audio Converter

29.07lei 38.75lei

Caracteristici:

1.Digital Analog Converter: Acest DAC Converter Convertește Coaxial sau Toslink Semnale Audio Digitale la Analogic L/R Audio și Poate Fi Conectat la Dispozitive Externe, cum ar fi Amplificatoare, prin intermediul unui Standard RCA-Tip Jack, Puteți Alege, de Asemenea, 3,5 mm Jack pentru Căști de Ieșire, Conectare de Înaltă Fidelitate, Căști, este Ideal pentru Acasă sau Audio Profesionale de Comutare.

2.Bidirecțională Comutator: Comutator Bidirecțional de Design Face Mai mult Decât un DAC Converter Suportă Nu numai la Digital la Analog, Sprijină, de Asemenea, Digital Digital (Suport Toslink Coaxial Coaxial și să Toslink) vă RUGĂM să REȚINEȚI: Acest Convertor Suporta de la Digital la Analog, DAR NU Suport Analogic la Digital.

3.Acceptă Ajustarea Volumului: Built-in de Înaltă fidelitate Amplificator de Chips-uri, L/R și 3,5 mm Ieșire Poate Conduce 16~150ohm Impedanță Căști/Sunet.Suporta Control al Volumului, de Control al Volumului Buton pentru Ajustarea Volumului pentru Căști Interfata si RCA Interfata, Nu pentru Coaxial sau Toslink.

4.Plug and Play: Vine cu 4.0 OD Cablu Optic, Coaxial Cablu și Adaptor de Alimentare, Nu este Nevoie să Instalați Programe Suplimentare, Doar Plug and Play (Notă: Acest Convertor nu Are Suport pentru 5.1 Canale, cum ar fi Dolby și DTS; vă Rugăm să Setați Ieșirea Audio PCM sau LPCM Înainte de a Utiliza; PS4 Pro și PS4 Slim nu se Poate Folosi Acest Convertor).

5. 192KHz Rata de Eșantionare Realizat: Cu Butonul de Volum, Puteți Regla Volumul de RCA L/R + 3.5 mm Jack Audio de Ieșire, Convenabil de a Folosi (Notă: nu se POATE Controla Toslink sau Coaxial Audio de Ieșire).Aceasta Susține de Fapt Rata de Eșantionare de 32, 44.1, 48, 96 și 192 KHz, și 24-Bit S/PDIF de Intrare Flux de Biți pe Canalele Stânga și Dreapta.

Descrieri:

1. Asta DAC converter convertește coaxial sau Toslink

semnalele audio digitale la analogic L / R audio și poate fi conectat la

dispozitive externe, cum ar fi amplificatoare, prin intermediul standard de mufe de tip RCA.

2.

Puteți alege, de asemenea, 3,5 mm jack pentru căști de ieșire, conectare de înaltă fidelitate

căști, este ideal pentru acasă sau audio profesionale de comutare.

Caietul de sarcini:

Material:Aluminiu

Interfață de intrare: Toslink, Coaxial

Interfață de ieșire: R/L RCA, Toslink, Coaxial, 3.5 mm

Semnal Rata De Eșantionare: 32-192 KHz,

Rată De Biți: 16-24 Pic

Culoare: Negru

Pachetul Inclus:

1 x Digital la Analogic R/L Audio Converter

1 x DC-Cablu de Alimentare USB

1 x cablu Toslink


  • Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil: Digital-to-Analog Converter (DAC)
  • Numărul De Model: DAC Digital la Analogic
  • Tip: Audio
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: conector rca, RCA, 3.5 mm jack splitter, negru topping, 3m 6800, audio dac, toslink cabl, conector coaxial, rca splitter y, ak4493.

Ați putea dori, de asemenea