A4 CONDUS de Desen Tableta Grafica Digitala Pad USB LED Light Box Copia Bord Electronic USB Artă Contur Copie de Bord pentru Copii jucarie

26.82lei 33.96lei

Descriere:

Nume: LED cutie de desen urmă bord

Material: Acril

Sursă de lumină: LED

Putere: USB

Tensiune de alimentare: 5V

Putere nominală: 5W

Element dimensiune: 24*14.8 cm

Noi vă oferim numai cu un cablu USB pentru a vă conecta la un telefon universal adaptor de putere mobil sau calculator prin interfata USB.Adaptorul de alimentare nu este inclus.

Dacă indicatorul luminos se aprinde intermitent după pornirea alimentării, nu vă faceți griji, acest lucru este normal.Acest lucru înseamnă că puterea de intrare nu se potrivește cu acest produs.Puteți rezolva problema prin înlocuirea incarcator, comoara de încărcare sau interfață de calculator.

Caietul de sarcini:

Oferă mai clar, mai luminos vederi în template-uri, schite, tatuaj desene, diamant picturi, X-ray observații, și mai mult.

Protejați-vă ochii, nu flicker, sau chiar lumina.Apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare pentru a regla luminozitatea uniform și ușor de a găsi cea mai bună luminozitate.

Inteligent luminozitatea funcție de memorie, atunci când este pornit, luminozitatea va intra automat în aceeași stare ca și data trecută

Trimite folosind un cablu USB, puteți conecta la un adaptor telefon, calculator, pachet de putere, etc.

Foi acrilice au ridicat de transparență, de înaltă rezistență și durabilitate.

3.5 mm ultra-thin și lightweight design, ușor de a transporta și de a transporta.Plug and play, ușor de utilizat, economisește mai mult timp crearea

Pachetul Inclus:

Lumina Bord*1

Cablu USB*1


  • Intervalul De Vârstă: 5-7 Ani
  • Avertizare: -
  • Clasificarea: Vopsea De Învățare Notebook/Caiet De Colorat
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Tabla De Desen
  • Gen: Unisex
  • Nume De Brand: Puternic-Toyers
  • Numărul De Model: Lumina LED-uri cutie de desen urmă bord

Etichete: trage tableta, ochiuri de desen, lampa led, mat vopsea, electronice desen grafic bord, electronice agende profesionale, notă lipicios, copia bord cu led-uri, stick usb, tăiere cu laser din lemn, frunze.

E Kirushina
2021-01-13
4/5
Can't understand

Ați putea dori, de asemenea