Biomaser New Sosire Profesionale Semi-Permanent15ml Gel De Curățare Buze, Tatuaj Sprancene Accesorii Pentru Tatuare

50.85lei 72.66lei

Caracteristici:

1.Dezinfectați pielea prin stergere. 2.Clar pigmenți foarte repede în jurul sprancene sau contur. 3.Hidrata pielea după sprancene tatuaj. 4.Private label este ok

Funcția:

Curata pielea , elimina excitat,dezinfecție ale epidermei.

Utilizare:

Înainte de tatuaj funcționare, După curățare, se aplică o cantitate corespunzătoare pentru zona de tatuaj : buze sau sprancene .și masați ușor pentru a ajuta la absorbi.După 3-5 minute, ștergeți cu un tampon de bumbac .Se aplică uniform pentru zona de tatuaj cu un tampon de bumbac pentru a inmuia keratina.După 3-5 minute, ștergeți cu un tampon de bumbac .UMP Demachiant sunt substanțe (de obicei lichide, geluri) folosit pentru a îndepărta murdăria, inclusiv praful, mirosurile neplăcute, și dezordinea de pe suprafețe.Și este, de asemenea, utilizat pentru a elimina atașat de pigment pe piele rapid .Procesul de curățare va ușura client nervi.Când finisare sprancene microblading, toată bucuria vine de la efect perfect.Se poate curăța praful și dezinfecta pielea înainte de operație.Și este, de asemenea, utilizat pentru a elimina atașat de pigment pe piele ușor și pentru hidratarea pielii.Un proces curat va ușura client nervi.Când finisare sprancene tatuaj, toate bucuria vine de la efect perfect.


  • Funcția: De blocare de culoare, de Fixare Culoare, Stea de Culoare
  • Nume De Brand: Biomaser
  • Numărul De Model: Fix-line agent
  • Funcții: Psihiatrul linii subțiri , pentru a Evita Cruste
  • Tip: Cerneală Tatuaj
  • Utilizarea: Permanet Machiaj Pentru Sprancene,Creion De Ochi,Buze
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: biomaser pigment de fixare, biomase, pigment biomaser profesionale, biomaser machiaj pigmenți, machin tatuaj, pectina, pulbere comestibile, Se înmoaie, biomaser permanent, gel de dinti.

Ați putea dori, de asemenea