Nou!!! Natural Ocean Jasper Inima De Piatră Prețioasă Minerale Piatra De Cristal Pentru Vindecare Chakra Decortion

55.98lei 63.62lei

Caietul de sarcini: Tip: Crystal Material: Natural Ocean jasper Forma: inima Greutate: /g Pachetul include: 1 X Notă: Vom livra produsele la întâmplare, dar noi vom alege cel mai bun pentru a trimite la tine, vă mulțumesc pentru încredere și înțelegere.În funcție de mărimea palmei și Unghiul de fotografiere, va exista o eroare de dimensiune.Vă rugăm să consultați detaliile de greutatea produsului.Vă mulțumesc!

Despre Produse : 1) Garantia Calitatii - toate produsele vor fi verificate cel puțin de două ori înainte de ambalare și de transport maritim. 2) Fotografie de pietre de cuarț-toate fotografiile sunt reale fotografie demonstrație. 3) Culoare show-datorită diferenței dintre fiecare ecran, diferențele de culoare ar trebui să existe ușor. 4) Dimensiuni-set bazează pe măsurarea efectivă, aceasta poate fi o diferență de mărime eroare ușor din cauza diferenței de măsurare la nivel de țări.Despre comenzi: Despre scopul informații-în cazul în care clienții completați o adresă greșită informații sau nu ca element solicitat, ei preferă să se schimbe pentru orice alt element.Puteți trimite mesajul de pe pagina de comanda a notifica înainte de plată.Despre Metode de Transport maritim Și de Transport maritim Perioada : Vom trimite toate pachetele prin intermediul serviciilor poștale sau global express livrare formă.A se vedea detaliile de mai jos Notă: 1. Verifica transport opțiunea de a alege. 2. Efective de transport perioadă nu este fixă și întârzierea este normală datorită necontrolate factori, de exemplu, timp, accident, lovitura libera, etc. 3. În cazul în care clienții doresc să livreze mai rapid, vă rugăm să alegeți exprima mai repede opțiune și vă rugăm să acorde express taxă, dacă valoarea comenzii este mai mică de 150 de Dolari în total, în Unele țări îndepărtate poate costa mult mai mult.Va vom informa de apel internațional sau e-mail înainte de a trimite.


  • Stil: Modern
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tema: Mascota
  • Nume De Brand: ACSDVOCATE
  • Caracteristică Regională: Europa
  • Material: Piatra

Etichete: chakra set, piramida reiki, 7 chakra pandantiv, forma de inima de piatră, șirag de mărgele de jasp, 7 chakra, inima oceanului, en-gros policrom jasper, ocean albastru stone, Jasper.

Ați putea dori, de asemenea