NOUL wi-fi Inteligent Comutator de Lumină RF433 Fără Fir Neutru Singur Foc de Viață Inteligentă Tuya Control Aplicație Funcționează cu Alexa de Start Google 220V UE

55.13lei 91.89lei

UE RF433 WiFi Perete Touch Comutator Fără Fir Neutru Nevoie de Wireless de Viață Inteligentă/Tuya Aplicatie Releu de Stare și de Fundal opriți de Control de la Distanță Inteligent Singur Live Wire Comutator de Perete Funcționează cu Alexa de Start Google 220V 1/2/3 Bandă Negru/Alb/Aur

De MoesHouse

2020 New Sosire Actualizat cu Mai Personalizate Puncte: Update1:Nou modul de asociere cu WiFi+Bluetooth

Update2:lumina de Fundal ON/OFF optional

Update3:Releu de stare reglabil când curentul

Oferă mult mai mult confort și actualizări pentru stil de viață inteligentă, cu prețul neschimbat la fel ca înainte.

Caracteristici Produs:

1.Fără fir neutru necesare;ușor de instalat, fără reconectare existente sârmă cu un singur fir direct de design;Unic geam panou se potriveste pentru diferite tipuri de stiluri de decorare si rezistenta la zgarieturi panou de sticlă oferă cel mai bun look pentru amestec cu orice design de perete.(Atenție:O capacitate este o necesitate pentru condiții normale de muncă, care este inclus in pachet.)

2.Diferă în caracteristici tradiționale din comună comutator,acest smart switch este capabil de a fi controlate prin diverse modalități singur, fără interferențe cu cea mai bună valoare, cum ar fi App de control,touch control,voice control și-a construit în RF433 frecvență permite pentru un alt control prin RF control de la distanță comutator cu codare 1527;(Notă:433 RF de la Distanță nu este inclus în pachet,vă rugăm să achiziționați separat.)

3. Reintroduceți caracteristici noi și modernizate în Viața Inteligentă Tuya Aplicație cum ar fi ON/OFF cu releu statut ca și amintiți-vă ultima stare atunci când alimentarea este oprită și lumina de fundal setarea comutatorului.Compatibil cu Alexa si Google acasă vă permite de a controla în mod liber dispozitivele conectate prin comandă vocală; a controla de la distanță dispozitive de pe telefonul inteligent prin intermediul Smart Life/Tuya App oriunde vă aflați.

4. Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, etc.) cu aplicația; partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort.

5. Fără fir neutru este necesar și doar pentru 1 circuit cu sens unic;acceptă numai 2,4 G de rețea;o mult mai ușor modul de asociere pentru adăugarea dispozitiv cu WiFi și Bluetooth conectat;include 2 ani de garanție și rambursare de 60 de zile garanție de satisfacție completă.

Parametru:

Tensiune de lucru:220V AC

Sarcina de Putere:3-300W/gang (Notă:Dacă este folosit pentru LED sau bec de economisire a energiei,sarcina de putere ar trebui să fie mai mică decât 100W)

Tip Wireless:Wi-Fi 2.4 GHz

RF Frecventa: 433MHz.

RF Standard Cod: 1527

C olor:Alb,Negru,Auriu


 • Sarcina de putere: 3-300W/gang(Notă
 • culoare: Alb,Negru,Auriu
 • Certificare: ROHS
 • Tip Wireless: Wi-Fi 2.4 GHz
 • Tip Comutator: APP de control
 • Este Dispozitiv Inteligent: Da
 • Material: Plastic
 • RF Cod Standard: 1527
 • Nume De Brand: MoesHouse
 • Garanție: 1 An
 • Frecvență RF: 433MHz.
 • Tensiune De Lucru: 220V AC

Etichete: comutator tuya, acasă inteligent, trabuc poster, comutator zigbee, comutator wifi, fondul pentru petrecerea de ziua, ușa tuya inteligent, butonul micro, bluetooth audio comutator de control, moeshouse comutator.

Chornyi1985i
2020-11-07
5/5
Great switch for installations with a single thread. Highly recommended and its exterior appearance is also very attractive.
Frankslaughter79
2020-10-20
5/5
Great switch for the UK
Markiza858
2020-10-23
5/5
Thx
Mati Tonaleg
2020-11-05
5/5
Everything is fine.

Ați putea dori, de asemenea