11.5"/30CM Drăguț Burta Gravidă Papusa+5"/14cm Papusa Slide+Swing+Cal Balansoar pentru Copii Joaca pentru Copii Jucărie Cadou de Crăciun

14.22lei 20.33lei

Cumpărături trebuie să știți

Dacă aveți nevoie de bunuri de același magazin, asigurați-vă că pentru a le pune în coșul de cumpărături și să le cumpere împreună.Acesta va fi convenabil pentru noi de a livra bunurile.Vă mulțumesc!

Despre noi;profilul de Companie

Suntem un producător integrarea producției și a vânzărilor.Dacă cantitatea este mai mare, vă rugăm să contactați-mă și vă va oferi un preț mai favorabil sau dacă doriți să schimbați ambalajul, putem schimba în funcție de cerințele dumneavoastră Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați!Vă mulțumesc, vă doresc: viață fericită! +86-15992229783

Să acorde o atenție pentru a vedea

Notă: 1. Livrare gratuita metoda de magazinul nostru este un pachet obișnuit de debit, care nu pot fi urmărite.În scopul de a vă oferi o experiență de cumpărături mai bine, sperăm că cumpărătorii pot alege să se înregistreze logistica, care este mai eficientă, mai sigură și trasabile.Sau, dacă ați cumpărat mai mult de 5 $de la magazinul nostru, vom încerca să se înregistreze logistică.Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de cumpărare. 3. Din cauza condițiile de fotografiere, display brightness/contrast Setări și alte echipamente hardware, pot exista mici diferențe între proiect și imagine ton.Despre noi: 1. Acest articol vine din cealaltă parte a pământului, și înțelegere și răbdare sunt apreciate.Încurajarea ta ne ține merge.Dacă sunteți mulțumit cu tranzacția, ne-ar aprecia dvs. de 5 stele feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Înainte de a părăsi feedback-ul, noi credem că orice problemă poate fi rezolvată printr-o bună comunicare.Vă mulțumesc foarte mult!

Cumpărătorul trebuie să citească

Vă rugăm să acorde o atenție!În scopul de a economisi costurile de transport, atunci când primiți produsul, nu există ambalaj cutie de cadou!Noi împachetăm produsele în cutii de spumă.


 • Tip: Accesorii
 • Avertizare: Vă rugăm să nu lăsați copilul să mănânce aceste bile
 • Numărul De Model: 22
 • Gen: Unisex
 • Tip De Element: Papusa Accesorii
 • Plastic Tip: ABS
 • BJD/SD Atribut: Accesorii
 • Forma: 1/6
 • Material: Plastic
 • Dimensiuni: 16*5.5*5.5 cm
 • Mfg Număr De Serie: Moda

Etichete: colectie cal balansoar, tabăra de swing scaun, cal de plastic, iepurasul de familie, pânză pentru femeile gravide, 15 rc, tambur mag, papusa cal, m02, colecta cal.

Waleuska
2020-12-08
4/5
The set is flimsy, very curve and smelly.
Waters Will
2020-11-15
5/5
Expected more, but the child is happy, and this is the main thing.

Ați putea dori, de asemenea