Tilta Nucleu-Nano Wireless, Urmați Focalizare Zoom Sistemul de Control al Motorului Roți de Mână Controller Nucleul N pentru gimbal Ronin-S G2X

912.55lei

Vă RUGĂM a vă REAMINTI CĂ : prețul Nostru nu include taxe de import, taxe locale, TVA sau alte taxe ascunse.Vă rugăm să verificați Cu țara biroului Vamal înainte de cumpărare.

TILTA Nucleu-Nano Wireless, Urmați sistem de Focalizare Specificație Greutate: Nano Hand Wheel Controller (fara baterii): 0.351 lbs Nano Motor: 0.168 kg 15mm Ușor Tija Cadru de Montaj placă de bază cu 15mm x 100mm Rod: 0.172 kg Roți de Mână Controller Adaptor pentru Tilta Gravitatea G2X și DJI Ronin-S: 0.046 kg Nano Motor Dimensiuni: Lungime/Inaltime: 8 cm Latime: 2.26 cm (end-to-end mai îndepărtate puncte) Adâncime: 2.38 cm Nano Hand Wheel Controller Dimensiuni: Diametru: 7.3 cm Adâncime: 4.13 cm Culoare: Negru Material: Aluminiu nealiat, otel inoxidabil, plastic ABS, cauciuc, lemn de trandafir Brazilian

Pachetul include:

1) Nucleul-Nano Hand Wheel Controller

(1) Nucleul-Nano Wireless Follow Focus Cu Motor

(1) 15mm Singură Tijă de Fixare placă de bază Pentru 95mm Obiectiv

(2) 1/4"-20 Hex Suruburi

(2) Tijă De Montare Șurub Hexagonal

(1) 15mm x 100mm Negru Tija de Aluminiu

(1) 31cm 5V Micro USB de sex masculin la 5V Micro USB de sex masculin motor cablu de alimentare

(1) 12V / 2A Ronin-S la 5V Micro USB de sex masculin motor cablu de alimentare

(2) Fotografice lentile follow focus viteze inele

(1) Nucleul-Nano Roți de Mână Atașament Placa pentru Ronin-S/G2x

(1) Nucleul-Nano Roți de Mână Atașament Adaptor pentru Zhiyun Macara 1

(1) Noua versiune 14500 Baterie

(2) Baterii 14500

(1) M4 cheie Allen

(1) M6 cheie Allen

(1) Caz Moale

(1) Ghidul Utilizatorului

Nucleul-Nano este un revoluționar fără fir lentilă sistem de control special concepute pentru handheld gimbal sisteme.Aceasta face posibil ca un singur operator să controleze un obiectiv de viteze în timp ce funcționează simultan lor gimbal.Nano sistemul este compatibil cu toate DSLR, mirrorless, și modificat "cine-stil" vintage lentile foto.

Nano-Hand Wheel Controller are un compact butonul design similar cu professional follow focus mână unități (design-ul este foarte similar cu Tilta Nucleu-M mana unitate focus roata).Nano-Hand Wheel Controller nu are nici o întârziere.Este extrem de receptiv, fără fir, și exacte.Acesta este alimentat printr-un singur 14500 baterie reîncărcabilă (care este inclus în kit) și randamentele la 6 ore timp de operare.

Atunci când este utilizat în conjuncție cu , simple, cu o singură mână este posibilă prin montarea controller unitate la gimbal organismului rozeta de conexiune.Comuta cu ușurință între G2X modurile și atrage atenția, în același timp!

Nucleul-Nano foloseste un brand nou stat de arta de putere eficient motor miniaturale.Nano Motor caracteristici de zgomot redus si cuplu mare.Se pot efectua foarte rapid se concentreze trage cu silent precizie!Built-in de 15 mm tijă adaptor permite flexibilitate și compatibilitate cu o gamă largă de camera de foraj și profesionale, soluții de montaj.

Motorul are un 5-18V intrare toleranță pentru putere prin intermediul unui port Micro USB.Aceasta permite puterea motorului pentru a fi trase la G2X tilt motor 5V Micro USB, ieșire sau printr-o P-atingeți pentru a 5V cablu Micro USB (vândut separat).

Nano Motor are propriile sale built-in motor, care comunică direct cu Nano Hand Wheel Controller.Aceasta neagă necesitatea de a monta separat MDR la rig-ul, pentru a permite o mai compact aparat de fotografiat de configurare și mai rapid timp de instalare.Pur și simplu setați Nano Motor și Nano Hand Wheel Controller pe același canal și veți avea control deplin.Gama wireless de ambele Nano Hand Wheel Controller și Nano Motor este de 300 de metri!

Nano Motor permite o calibrare automata a lentilei precum și un manual de calibrare dacă utilizați lentile care nu au hard-end se oprește la focus aproape și infinit prin capacitatea de a stabili O-B limite pe Nano Hand Wheel Controller.Fiecare motor are un 0.8 mod, care este standardul dimensiunea de viteze pentru majoritatea cinema lentile.Cuplul a Nucleului-Nano Motor la 5.5 V este 0.65 N·m și la 14.8 V este 1N·m

Nano Motor este, de asemenea, capabil să se conecteze la Nucleul-M FIZ parte unitatea și mânere, pentru a permite o varietate de moduri de a controla motorul ca tu de cuviință.

Kit-ul de asemenea, vine cu un ușor cadru de montaj pentru 15mm tije.Tija cadru de montare este simplu, fiabil, puternic, și raționalizate.Pur și simplu conectați cadru de montaj pentru aparatul de fotografiat sau împreună cu G2X Seria Manfrotto Stil Camera de Eliberare Rapidă placă de bază cu Coloană pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

În cele din urmă, Nano sistem poate oferi record Run/Stop funcționalitate pentru numeroase sisteme de camere.

** Vă RUGĂM să REȚINEȚI: R/S cabluri noi oferim pentru mânere din lemn NU SUNT compatibile cu Nucleul-Nano de la inginerie și pin configurații sunt complet diferite.Folosind mânerul de lemn R/S cablurile nu sunt sigure de a utiliza cu Nucleul-M sau Nucleu-Nano.Utilizați numai cablurile care au fost dezvoltate de noi exclusiv pentru Nucleul-Nano sistem.


  • Nume De Brand: TILTA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: Nucleul-Nano

Etichete: ronin sc, dji ronin, chitara nux, ronin s, gimbal smartphone, trageți nano, etrier folow focus, CNC Roata de Mana, nucleul m, motor hub roata.

Eknzaiugw
2020-11-23
5/5
Süper. It is very fast. Perfect. Thanks
Gulya Olga V
2020-12-02
5/5
Does what it suppose to do. Great entry wireless follow focus system. Good build quality. Fits perfect for my needs. The product came in a good package everything is according to the description of the product
Marina Staseva2011
2020-10-25
5/5
It's super. You can customize even under lenses with an electronic manual.
Danisimka2
2020-12-31
5/5
Quick delivery with DHL. The follow focus works perfectly, batteries were charged upon arrival. Just be wary of customs taxes, I had to pay 25€ extra on import.

Ați putea dori, de asemenea