Magnet Neodim Diametral Disc Dia. 6x4 mm Experiment Folosind N38 Motor fără Perii Magents 50-100buc Picătură de Transport maritim

85.82lei 93.29lei

Uraganul Magneți Și Ingineria Materialelor

[NDFEB SMCO ALNICO FERITĂ MOLYBDYMUM PULVERIZARE OBIECTIVE]

Acestea sunt foarte puternici magneți cu mare forță de tragere, chiar dimensiunea nu este atât de "mare".Magneții pot provoca răni atunci când doi magneți vin împreună.Acestea NU sunt jucării magneți, vă rugăm să păstrați-le departe de copii.

Noi la HMME garanție că fiecare bucată de magnet noi de aprovizionare este în conformitate cu iso / TS16949 și iso 14001. Dimensiuni: Diametru 6.00 x 4.00 mm grosime Toleranță: ±0.002" x ±0.002" (+/-0.05 mm x ±0,05 mm) Material: NdFeB, Clasa a N38 Placare/Acoperire: Ni-Cu-Ni (nichel) triplu placat cu Direcția de Magnetizare: Diametral (Stalpi de pe partea curbată) Max Temperatura de Operare: 176ºF (80ºC) BHmax: 38 MGOe Brand: HMME Altele: Toate magneți trecut QC(Br.Flux.Dimensiuni) și 24-Ore Salt Spray Test.

1. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

2. Numai urmărite de e-mail înregistrată vom folosi pentru comenzi.Numărul de urmărire va fi actualizat în ordinea sau în scopul de mesaj după transport.Puteți vedea informațiile de urmărire după câteva zile după numărul de urmărire post.Nu ezitați să contactați departamentul nostru de vanzari-persoana de ajutor dacă nu sunt în măsură pentru a urmări pachetul.

3. Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv Creditul-meu.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Singapore Post, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, POST NL, Turcia Post, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

4. Pentru curierat rapid, FedEx IE&IP, UPS Saver&Accelerate, DHL, DPEX sunt cele mai utilizate.Creditul-meu.ro Premium de Transport, EMS, Yodel, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.Pentru magneți, poate dura 1-2 zile.

5. Ca să magneți, ele nu sunt prietenoase pentru transport aerian, care ar putea fi refuzat de aeroport verificare de siguranță.Pentru a evita accidente și întârzieri, am putea alege diferite metode de livrare, cu ce te indicat în comandă.Și am garanția că noul transport vom folosi nu vor mai lent decât ceea ce ai ales.

1. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele DSR opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Dacă nu există nici o problemă cu logistica sau produse, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau ridica litigiu.Avem complet post-vânzare de servicii de sistem la dispoziția dumneavoastră tot timpul.Comunicarea cu noi este întotdeauna cel mai bun și cel mai rapid mod de a rezolva o problemă.

3. Există întotdeauna o cale de a rezolva o problemă de comunicare și înțelegere reciprocă.Ne puteti contacta prin oricare dintre moduri de mai jos:

A. Prin intermediul Creditul-meu.ro Mesaj sau Pentru Mesaje

B. Prin Intermediul Comerțului Manager

C. Prin intermediul e-Mailuri sau alte contacte


 • Placare: NICUNI
 • Cerere: Industriale Magnet
 • Forma: Alte
 • Dimensiuni: 6x4mm
 • Toleranță: +/-0.1 MM
 • MAGNETIZARE: Diametral
 • Clasa: N38
 • Numărul De Model: HMMED
 • Compozit: Magnet Neodim
 • Material: Magnet Neodim
 • Cu Găuri: No
 • Tip: Permanent

Etichete: triunghi magnetic, n50 ndfeb motor, Din neodim, 6000gs magnet, magnet din neodim, ryobi motor electric, magnet neodim, magnet neodim n38, 4 diametral magnet, magnet puternic.

Ați putea dori, de asemenea