1X Organizator Portbagaj Pentru KIA Seltos Optima Sufletul Sportage Ceed Niro KX3 K3 K5 Oxford Pliabil Portabil Multi Container de Depozitare

127.29lei 254.58lei

Despre acest articol

【De Material】Înaltă calitate 600D impermeabil oxford.Ferm și durabil.Construcție robustă și mai mare portante.Eco-friendly, non-toxic si inodor organizator. 【Mare Capacitate】Dimensiune:19.7"L x 12.6"W x 10.2"H(50 x 32 x 26cm). 1 buzunar frontal mare, 4 buzunare laterale, pliante compartimente pentru a se potrivi folderele de lucru, tabletă, telefoane, lianți, sau în camion pentru instrumente, consumabile pentru animale de companie și mai mult. 【Design】Rafinat broderie de masina Ford logo-ul.Unic și special pentru Ford fani.Firma de construcții fără colaps. 【Economisi Spațiu】Cu portbagajul organizator, puteți stoca o mulțime de lucruri pentru a economisi mai mult spațiu.Puteți găsi cu ușurință lucruri și să păstreze portbagaj curat. 【Portabil & Pliabil】Poate fi pliat atunci când nu este în uz.Cu robust, non-alunecare mânere pe ambele părți pentru ridicare convenabil, care transportă sau scoaterea vehiculului.


  • Tip De Material: Oxford
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Portbagaj Cutie / Punga

Etichete: optima, kia ceed, kia rio, fin kia cerato, kia e nitro, kx3, logo-ul kia ceed, ika de stocare, Kia soul 2010, niro.

Ați putea dori, de asemenea