36pcs Biciclete Biciclete Ciclism Roata Vorbit Catadioptru Reflectorizant de Montare Tub Clip

17.70lei 26.44lei

36pcs Biciclete Biciclete Ciclism Roata Vorbit Catadioptru Reflectorizant Muntele Clip Tub Luminos reflectorizante produs de serie,pline de culoare, lumina spițe de biciclete.

Îndepărtat de lumină directă înapoi la principiul refracției luminii în funcție de Lumină,de zi sau de noapte inversă au bune efecte Optice de radiații,în Sine are culoare,și în noaptea sub condiție împrăștierea luminii,în efect,reflectând culoarea corpului de lumină ,astfel încât vehiculul poate găsi cu ușurință existența unui călăreț,care reflectă bine de avertizare acțiune.

Acest produs are 6 culori diferite ,de avertizare de siguranță, de asemenea, arată pline de viata ciclism,este un foarte bun ornamente decorative și noapte echipament de protecție.

Utilizări: Pentru a fi utilizate în spițe de biciclete, da o reflexie puternică sub iradierea cu lumină de lampă electrică sau cu mașina pe timp de noapte.Juca un rol de securitate.

Fără baterii, poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, de soare și de ploaie sunt disponibile.

Culoare: așa Cum se arată

Material: Abs tub+ colorate reflectorizante film de acoperire

Diametru Interior: 1.8-2.5 mm

Lungime: 75mm

Exterior Dia.: 5mm

Notă: Aceasta este benzi reflectorizante (nu bara de lumină, nu de lumină în sine), va fi reflectorizante în iradierea cu lumină și să dea un avertisment de securitate!

Nu luminos dacă stai în întuneric, fără lumină!

Pachetul Inclus:

36pcs reflectorizante tub într-un pachet

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/-1-3 cm.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Lungime (mm): 251 - 305mm

Etichete: cool biciclete reflectoare, roata reflectoare, pedale bicicleta reflectoare, reflexie roată de bicicletă, roată de bicicletă rafturi, roată de bicicletă reflector copii, buc biciclete reflector roata, bicicleta retro reflectoare, fata reflectoare de biciclete, anvelope de biciclete reflectoare.

Ați putea dori, de asemenea