Foc Eacape Masca de Auto-salvare Respirator Mască de Gaze și Fum de Protecție Față Cove

35.19lei 46.90lei

68862 recomandare de produs Foc Eacape Masca de Auto-salvare Respirator Mască de Gaze și Fum de Protecție Față Personale de Acoperire de Evacuare de Urgență Capota Auto-salvare aparat de Respirat

OOTDTY

Caracteristici:

* Masca este fabricat din material ignifug pânză de bumbac, iar suprafața este acoperită cu folie de aluminiu de film pentru a rezista la radiații de căldură și pentru a preveni înaltă temperatură de radiație în foc domeniu de la rău la cap de evacuare.

* Aparatul respirator are o mare transparent ochi de fereastră, cu o vedere deschisă pentru ușor de evacuare.

* Suprafața de aparat de respirat este reflectorizante datorită strat de folie de aluminiu de film, care este convenabil pentru identificarea evadați sub grele de fum.

* Masca este confectionata din cauciuc moale și confortabil de purtat.Forma este potrivit pentru toate tipurile de fata, si nu este etanș.Acesta previne gazele toxice de la introducerea direct organele de respirație prin alte canale decât filtrul colectorului.

* Un strat de colector și impregnate cu înaltă calitate carbon activat.Alte stratului filtrant este realizat din ultra-fine fibre de material, care poate preveni eficient gazele toxice, otrăvitoare ceață, monoxid de carbon și acid cianhidric.

* Intrare și de ieșire ale colectorului sunt sigilate cu cauciuc moale, iar etanșarea este pe termen lung și de încredere, asigurând performanța produsului în perioada de valabilitate.

* Protecția obiecte: monoxid de carbon, clorură de hidrogen, ceață otrăvitoare, toxice, fum, praf, etc.

Caietul de sarcini:

Protecție: XHZLC40≤40min / XHZLC60≤60min

Inspirator rezistenta: ≤800Pa la 95L/min

Expirator de rezistență: ≤300Pa la 95L/min

Performanțe de filtrare: filtru de eficienta ≥ 95%

Inhalare temperatura: 0.255% CO ≤ 65 °C

Măsuri de precauție:

1. Acest produs este pentru un timp de utilizare, pentru protecția personală și de auto-salvare.

2. În timpul utilizării produsului, inhalare temperatura va crește după extern gaze toxice este filtrat, indicând faptul că concentrația de externe gaze toxice este mare, iar agentul colector trece printr-o filtrare de reacție pentru a furniza aer curat pentru utilizator și de a inhala.O temperatură mai mare este normal.În acest moment, aparatul respirator nu trebuie să fie eliminate și pot fi eliminate după ce a scăpat de pericol.

3. Acest produs este de a respira prin filtrarea aerului exterior, astfel încât acesta nu poate fi utilizat atunci când concentrația de oxigen din aer este mai mică de 17%.

4. Atunci când produsul este într-o stare de așteptare, temperatura ambiantă trebuie să fie de 0~40°C, nu există nici o sursă de căldură în apropiere, inflamabile, explozive sau corozive elemente.ventilație ar trebui să fie bună, fără ploaie și umiditate eroziune.

5. Acest aparat de respirat este un tip de stocare.Odată ce este stabilită și stocat, nu poate fi mutat, bătut sau demontat de la voi, astfel încât să se evite accidentale eșec.

6. Acest aparat de respirat este pentru adulti de a purta.Adulții sunt necesare pentru a ajuta atunci când copiii le poartă.

7. Dacă deschiderea de etanșare și de ambalare sac de ambalare capacul cutiei sunt rupte, ambalare în vid este distrus, sigilarea nu poate fi recuperat, și aparatul respirator este considerat ca fiind folosit.

Aplicație: hoteluri, birouri, centre comerciale, rezidențiale și alte locuri

Pachetul include:

1 x masca de gaze


  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete: foc masca pentru, fum de culoare, masca de evacuare de, machiaj mască, dispune masca, atacantul incendiu, foc masca de gaze, scarv, ford eacape clip, armata masca de gaze.

Ați putea dori, de asemenea