Suport pentru Laptop din Aliaj de Aluminiu Computer de Disipare a Căldurii Stand Laptop Înălțime a Crescut Portabil suport Suport KQS8

55.69lei 79.54lei

Suport pentru Laptop din Aliaj de Aluminiu Computer de Disipare a Căldurii Stand Laptop Înălțime a Crescut Portabil suport Suport KQS8 Descriere:

Caracteristici:

1. A se adapta la mai multe dimensiuni, potrivite pentru 10-18 inch laptop-uri.

2. Extinderea pe ambele părți, multi-punct de sprijin, lărgirea și îngroșarea bara de jos, stabil upgrade.

3. Material de aliaj de aluminiu, 4 mm placă de aluminiu, mai puternic capacitatea portantă.Totul este făcut din aliaj de aluminiu, care are o textura excelent și oferă o mare de sprijin.

4. Anodizat suprafata procesul de sablare, elegante și frumoase, ușoare și flexibile.

5. Silicon de protecție: Multi-punct protectie silicon, non-alunecare și rezistent la zgârieturi, pe deplin a proteja laptop-ul corpului, și suprafața de contact al suportului, iar desktop-ul este, de asemenea, protejat de silicon, care crește frecarea dintre suprafața de contact și desktop și este mult mai stabil.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Suport Pentru Laptop

Material: Aliaj De Aluminiu + Silicon

Produs grosime: 4mm

Proces: Anodizat suprafata procesul de sablare

Domeniul de aplicare: 10-18 inch laptop

Funcția: suport Stabil, pentru a îmbunătăți unghiul

Pachetul Include:

1 x Suport pentru Laptop


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Etmakit

Etichete: acer tablet stand, pentru suport pentru laptop, mackbook pro stand, suport laptop, macbook sta, baza de laptop, masa de toaleta tava, notebook-suport, reglați suport pentru laptop, laptop tabl.

Ați putea dori, de asemenea