GTX5030 Detector de Metale pentru Adulți și Copii Subteran Detector de Metale Finder Detector de Aur Vânător de Comori Căutător de Aur

221.26lei 280.09lei

TOATE Metal & DISC Două Moduri de Funcționare: cu TOATE modul de Metal pentru toate diferite tipuri de metale, cu auto teren echilibru și de înaltă sensibilitate, de DISC și modul de a discrimina ce fel de metal este de a fi detectat.

Reglabil Stem: vă permite să reglați lungimea detectorului pentru o utilizare confortabilă.Volum Reglabil: cu buton de control al volumului, puteți regla volumul de ieșire de difuzor sau căști.

Vezi Metru și Pointer: interfață de afișare este mai clar și mai rapid pentru a citi, contorul pointer leagăne la dreapta în cazul în care metalul este găsit.

Design User-friendly: cu maner si suport pentru cot, care pot să te las să efectueze și să opereze detectorul de confortabil, pentru a face sigur că acest detector este ușor pentru oameni de diferite înălțime și de vârstă.

Practic si Versatil: potrivit pentru găsirea și testarea obiecte metalice, bijuterii din aur și argint, monede, relicve, etc. Dacă sunteți un devenire vânător de comori sau o experiență de metal detectarea colecționar, puteți folosi cu ușurință.

Ușor de Utilizat: o alertă și indicatorul indica detectarea metalelor.

Mod de operare: Toate metalele si DISC

Sensibilitate: Max.depthgreater decât 180mm pentru o U. S trimestru în toate modul de metal

Detecta Obiecte: Metal (de unghii de fier, fier care acoperă, aluminiu buclă, mici de aluminiu produs, monede, aur, bronz, argint)

Frecventa De Operare: 5.69 KHz

Alimentare: 2 x baterie de 9V (NU sunt incluse)

Operare Curent: Standby 10mA, Max. 70mA

Detectarea Indicație: Mecanic mod de pointer, o modul

Aplicație: Testarea metal corp străin de r aw materiale, combustibil și alimente, detectarea conducte subterane si linie, de arheologie, de explorare, a fost găsit îngropat comori de aur, argint și metal artefacte, achiziționarea de fier vechi industria, vamale și de inspecție de siguranță, de detectare a interpol de căutare, verificarea metal corpuri străine în expressage și depozitare.

DIY Consumabile: Electric

Tip Putere: Baterie-Alimentat

Numărul de Model: GTX5030

Cu LCD Sn Sau Nu: Da

culoare:Galben+negru

Material:plastic

dimensiune:Reglabil Stem: Max.lungime: 1080mm / 42.52 inch, Min.lungime: 780mm / 30.71 inch, rezistent la apa Bobina Diametru: 200mm / 7.87 inch, Difuzor sau Căști Jack: 1.2 inch

Conținutul Pachetului:

1 x Detector de Metale Unitatea Principală

1 x Cotiera

2 x Bielei

1 x Bobina

1 x căști

1 x Manual de utilizare (engleza)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Nume De Brand: MiLESEEY
  • Numărul De Model: Detector De Metale Unitatea Principală

Etichete: arco compus, gtx 5030, detector de metal md4030, detector de metale professione, detector de aur, detector de metal, bobina detector de metal, 705, Detector, detector de metal de aur.

Ați putea dori, de asemenea